vineri, 28 martie 2008

HAYDEN CHRISTENSEN: nota 10 pentru sarutat

Rachel Bilson i-a dat lui Hayden nota 10 pentru sarutat.

"Sunt sigura ca toate femeile vor fi fericite sa afle ca Hayden primeste 10 cand vine vorba de sarutat." Hayden a intors complimentul spunand "Rachel se afla si ea in top, saruta deasemenea foarte bine."

rachelhayden

luni, 17 martie 2008

Atentie la ANDRA


Poate ca Andra ar fi una din putinele persoane pe care nu m-as supara daca m-ar lovi, incetisor, peste fundulet ... ul masinii :P Dupa cum am aflat vedeta muzicii romanesti, si chiar a dansului daca tinem cont de performantele de la "Dansez pentru tine", s-a inscris la o scoala de soferi.

Desi foarte ocupata dupa lansarea noului sau album "Dragostea ramane" si repetitiile pentru showul mai sus mentionat, Andra s-a hotarat sa-si ia permis de conducere.


"Îmi place foarte mult să şofez şi, chiar dacă traficul din Bucureşti este atât de agitat, sunt nevoită să iau carnetul ca să ajung mai uşor la repetiţii, la emisiuni şi chiar la concerte. Abia aştept să conduc şi astfel să nu-i mai chiuni pe tata şi pe Cătălin, care mă ajută să ajung în diferite locuri; vreau ca de acum încolo să îi duc eu pe ei acolo unde au nevoie", a spus încântată artista.


vineri, 14 martie 2008

Scarlet Johansson (foto) si actiunile sale umanitare




Unii platesc pentru a vedea luna cu ochii lor, altii arunca cu banii pentru a avea un tricou al unui idol, altii isi cloneaza animalele preferate iar ... un fan englez a ales sa plateasca ceva peste 40.000 $ pentru a fi alaturi de Scarlett Johansson la premiera noului film al vedetei, "He's Just Not That Into You".

Banii vor reveni unei asociatii caritabile cu sediul la Boston care lupta impotriva saraciei in lume. De altfel Scarlett Johansson nu se afla la prima actiune in favoarea asociatiei, ea mai calatorind in Sri Lanka si in India in scopuri umanitare.


Scarlett Johansson, în varsta de 23 de ani, devenita celebra cu rolurile din "Rataciti printre cuvinte" şi "Matchpoint", a mai jucat în "Fata cu cercel de perla", "Dulcele sarut al Daliei" şi "Prestigiul".

joi, 13 martie 2008

BRITNEY SPEARS - Break the Ice


Cel mai nou videoclip al lui Britney Spears, "Break the Ice" este al treilea single de pe cel mai recent album al lui Spears, "Blackout", lansat în toamna anului 2007. Videoclipul abia a fost lansat ieri.


Striptease cu Paris Hilton

Moştenitoarea lanţului hotelier Hilton, care a împlinit 27 de ani pe 17 februarie, a făcut striptease în faţa prietenilor cu ocazia aniversării.

Vedeta şi-a strâns prietenii într-un cazinou din Las Vegas, în faţa cărora e dansat câteva numere din “arta” striptease-ului. Ea a intrat în programul trupei din acel club, intitulată Pussycat Dolls, motiv pentru care, de-a lungul spectacolului a fost foarte aplaudată şi “încurajată”.



Costel Busuioc invingator

Probabil Costel Busuioc a devenit brusc, dar prin merit propriu, personajul cel mai mediatizat si simpatizat din aceasta perioada. Azinoapte, spre dimineata acestei zile, Costel Busuioc s-a impus in popularul show creat de televiziunea Spaniola pentru imigrantii din aceasta tara, Hijos de Babel.

Costel a declarat ca isi doreste sa ramana definitiv in Spania ca un semn de recunostinta pentru tara care i-a oferit atat de mult.

Un contract cu casa de discuri Sony BMG, care va produce si promova primul sau disc si ii va asigura cei mai buni profesori de canto din Spania, este unul din premiile obtinute.

De asemenea Ministrul Culturii si Cultelor, Adrian Iorgulescu i-a oferit lui Costel Busuioc o bursa de studii la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti.

marți, 11 martie 2008

Oana Zavoranu (foto) nu s-a sinucis


Un zvon teribil a razbatut in media zilele astea si anume ca Oana Zavoranu si-ar fi pus capat zilelor. Ei bine pentru unii vestea ca nimic nu este adevarat poate ca ii intristeaza, cunoscuta fiind antipatia Oanei printre "unii" dar cu siguranta fanii ei s-au linistit.

Nu am vrut sa ma omor, nici acum si nici alta data", a precizat sotia lui Pepe. "Am foarte multe proiecte in perioada asta, muncesc mult si intr-adevar am momente in care sunt foarte obosita. Daca un om e bolnav si are nevoie de o Salvare nu inseamna ca, gata, a vrut sa se sinucida. Daca a fost cazul sa chem Salvarea, am chemat-o si nu m-am ascuns. Am spus, da, mi-a fost rau, am facut febra sau m-a durut capul...".

Actrita de telenovele isi continua lucrul la serialul "Razbunarea Oanei", un film inspirat din viata ei, proiect la care tine foarte mult si care, spera ea, o sa aiba o asemenea audienta incat, in scurt timp, sa fie difuzat in cinematografe.

Hilary Duff (in foto) peste Britney

Iata clasamentul vedetelor, conform E-online, actualizat:

Hilary Duff s-a dovedit a fi singura artistă pop care a rivalizat cu Britney Spears. S-a făcut cunoscută prin intermediul emisiunii televizate Lizzie McGuire de pe Disney Channel/ABC Kids. S-a implicat în industria cinematografică jucând în filme precum "Western True Women" (1997), "Casper" (1998; rolul lui Wendy) şi "Soul Collector" (1999). Lizzie McGuire prezenta viaţa unei liceene, bucuriile şi dezamăgirile acesteia, speranţele şi dorinţele ei. Ideea în sine s-a dovedit a fi atractivă pentru public însă fără Duff prezentarea ei ar fi fost lipsită de orice frumuseţe. Jucând rolul tinerei Lizzie, Hilary era draguţă, haioasă şi deşteaptă, dar stăpână pe forţele proprii, avea doi prieteni buni, Gordo şi Miranda, nu era foarte populară dar reuşea să atragă atenţia.



"Metamorphosis" a fost primul volum de studio pe care l-a produs aceasta. Sunetul puternic, deloc asemănator cu ceea ce produsese înainte i-a conferit o imagine nouă, total diferită de cea promovată prin emisiunea Lizzie McGuire. Albumul a urcat până pe locul 2 în topul Billboard 200; melodia "So Yesterday" a fost difuzată pe toate posturile de radio o vară întreagă. Hilary a continuat să cânte şi a participat la MTV Video Music Awards şi Nickelodeon Kids Choice Awards, câştigând trofeul "emisiunea preferata" pentru Lizzie McGuire. A jucat în filmul "Cheaper By the Dozen" şi a plecat în turneu. Anul 2004 s-a dovedit a fi încarcat de evenimente: producţii precum "A Cinderella Story" şi "Raise Your Voice", seriile televizate de pe postul CBS. Hilary Duff este o actriţă, o cântăreaţă şi o moderatoare de emisiuni tv ce te face să urmăreşti orice film , emisiune sau melodie în care apare vocea sau imaginea ei .



luni, 10 martie 2008

Cu cine vrei sa iei micul dejun in pat?

Intr-un top al vedetelor cu care barbatii şi-ar dori să ia micul dejun în pat, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat de un mare lanţ hotelier din Marea Britanie, pe primul loc s-a situat Kelly Brook, starul serialului TV "Smallville".

La sondajul realizat de lanţul hotelier "Travelodge" au participat 2.500 de persoane.

Pe locul al doilea s-a situat prezentatoarea TV Denise Van Outen, aceasta fiind urmată de cântăreaţa australiană Kylie Minogue, Jennifer Aniston, starul serialului de televiziune "Prietenii tăi", actriţele Kate Beckinsale, Kate Winslet, Catherine Zeta Jones, Cameron Diaz, prezentatoarea de televiziune Holly Willoughby şi actriţa britanică Dawn French.


















vineri, 7 martie 2008

Poze Rihanna 2 - Rihanna a ajutat un bolnav de leucemie


Mama a doi copii, Lisai in varsta de 41 de ani, a fost diagnosticata cu leucemie, cancer in sange.

Astfel la aflarea cumplitei vesti Rihanna a luat hotararea de a se implica. Lisa a declarat ca astfel viata ei a fost salvata, cu ajutorul Rihannei, a familiei si a prietenilor, si ca copiii ei vor avea in continuare o mama, sotul ei osotie si parintii ei o fiica. Completand ca limba engleza nu are suficiente cuvinte pentru a multumi indeajuns.

Luna trecuta Rihanna a justificat decizia sa :" cand am auzit de suferinta Lisei mi s-a rupt inima ".











Poze Britney 2 - Britney nu-si poate gestiona averea





Judecatorii din Los Angeles au prelungit cu inca 5 luni administarea averii vedetei pop Britney Spears de catre tatal ei Jemes Spears.

Averea cantaretei americane este evaluata la 100 milioane de dolari.

Decizia de administrare a averii de catre tatal sau a venit ca urmare a mai multor incidente create de Britney la sfarsitul anului 2006, printre care raderea completa in cap, lipsa lenjeriei intime si o multitudine de accidente usoare.



























joi, 6 martie 2008

Poze Carla Bruni pentru adulti


Carla Bruni, sotia presedintelui francez Sarkozy, a aparut in cateva fotografii sexy intr-o revista britanica pentru barbati. Carla a recunoscut ca fotografiile au fost facute anul trecut inca inainte de a se cunoaste cu actualul sot.

Costel Busuioc castiga semifinala

Costel Busuioc a triumfat si in a 7-a seara la Hijos de Babel cucerind primul loc cu nota 8 si mergand astfel in finala concursului.

miercuri, 5 martie 2008

Jessica Alba la prima sarcina

In asteptarea primului sau copil Jessica Alba a adoptat un regim cu sandwichuri din jambon si branza. Jessica Alba este fericita sa vada cum ii creste burtica spunand intr-una ca isi doreste ca fiul sau sa fie un gurmand. :P Tatal copilului este Cash Warren.


Actrita in varsta de 26 de ani a fost invitata la Paris fashion Week iar in particular s-a intalnit cu Amy Winehouses. Alba a spus despre Amy ca are o voce incredibila si ca seamana la voce cu Ella Fitzgerald.

Poze Jessica Alba :


Adela Popescu o noua iubire

Cati dintre noi nu am fost sau suntem indragostiti de imaginea de fata timida si ... virgina a superbei blonde Adela Popescu ? Eu cel putin ajunsesem in starea in care eram gelos pe Dan Bordeianu atunci cand acesta o atingea cu patos in scenetele fierbinti din telenovelele autohtone.

Cand sperantele mele platonice renascusera un nou prieten isi facu aparitia in viata Adelei Popescu. Un prieten apropiat lui Cristi Chivu, un tanar cu posibilitati, si norocos pe deasupra, Marius Kalmar.

Poze Adela Popescu:



Costel Busuioc inca lider

"Vedetele romanesti" debuteaza pe blogul meu cu romanul care a cucerit Spania. Supranumit "Pavarotti din Banat" graţie calităţilor vocale care au cucerit nu doar publicul, ci şi juriul la cele şase etape ale concursului "Hijos de Babel", Costel Busuioc, va participa la gala cu numărul şapte cu piesa "La donna e mobile" a lui Luciano Pavarotti.

Evolutia lui Costel este urmarita cu sufletul la gura de comunitatea de romani din Spania.

În celelalte şase gale ale competiţiei, Costel Busuioc a cântat "Nessum dorma", "Carusso", "Granada", "Con te partiro", "O sole mio" şi "Ave Maria".

Costel Busuioc se află, după a şasea rundă de concurs, în fruntea clasamentului, cu 27 de puncte.

marți, 4 martie 2008

Poze Christina Aguilera

Christina María Aguilera, născută pe data de 18 decembrie 1980, este o cântăreaţă pop şi o compozitoare din America. S-a născut în Staten Island, New York.


Aguilera a devenit cunoscută după lansarea albumului său de debut :"Christina Aguilera" (1999), care a fost un succes critic şi comercial.


Pe data de 15 martie 1990, Christina Aguilera a apărut la emisiunea Star Search, cântând melodia A Sunday Kind of Love, originală a Ettei James, dar a pierdut competiţia. La puţin timp după eşecul de la Star Search, Aguilera s-a reîntors acasă, în Pittsburgh, unde a apărut pe postul local KDKA-TV, la emisiunea Wake Up with Larry Richert , cântând aceeaşi melodie. Oamenii au remarcat că la vârsta de 10 ani, Christina Aguilera avea o voce care suna la 20 de ani.


La vârsta de şaptesprezece ani, Christina Aguilera a reprezentat S.U.A. în cadrul festivalul internaţional Cerbul de Aur. Ea a cântat două melodii ale unor renumite cântăreţe din America:Sheryl Crow şi Diana Ross. Aguilera nu a câştigat nici un premiu la acest festival.

luni, 3 martie 2008

Britney se desparte de Adnan Ghalib

Vedeta pop Britney Spears a renuntat la prietenia lui Adnan Ghalib dupa ce a descoperit in telefonul acestuia din urma o multitudine de mesaje, cu tenta sexuala, de la o fata.

Poze Britney Spears:

Saptamana trecuta au aparut zvonuri conform careia Britney ar fi ramas insarcinata cu Adnan.