vineri, 23 mai 2008

Oana de la Activ prietena lui Ovidiu Petre de la Steaua

Se spune ca performantele sportive bune din ultima vreme ale lui Ovidiu Petre ii sunt datorate ei, Oana - solista a formatiei Activ. Din pacate Ovidiu Petre nu va avea ocazia sa-si arate forma sportiva la euro, in grupa mortii, deoarece s-a accidentat si nu a mai fost selectionat.

Articol prin bunavointa celor de la stiri sportive.

Oana_activ_aOana_activ_bOana_activ_cOana_activ_dOana_activ_gOana_activ_eOana_activ_f

marți, 20 mai 2008

Nicole Kidman pozeaza dezbracata

Sa ai 40 de ani si sa accepti sa pozezi goala nu o mai faci pentru bani ci doar de dragul artei.

Nicole Kidman a ales sa pozeze pentru celebrul fotograf francez, Patrick Demarchelier, cu putin timp inainte de a naste. Nicole se va afla la primul copil biologic. Din pacate actrita a avut parte in trecut si de un avort. Pentru a trece peste acest necaz a hotarat sa infieze doi copii.




vineri, 9 mai 2008

Stiri sportive la debut

Peisajistica presei sportive online din Romania s-a imbogatit de cateva zile cu un nou proiect.

O tanara echipa, ambitioasa, a pornit la drum cu gandul de a aduce stiri sportive de calitate, informatii de ultim moment de pretutindeni, din orice sport, editoriale si mondenitati.

Fotbalul este sportul rege asa ca va avea, bineinteles, importanta sa in acest proiect. Iar momentul debutului stirilor sportive este cum nu se poate mai potrivit acum cand Romania poate avea 2 echipe in grupele CL si alte 5 in cupa UEFA. Mai mult nationala mare se va duela pentru onoare si glorie la turneul final al CE din Austria si Elvetia.

Si cum succesul nu poate exista fara dumneavoastra, in calitate de cititor si critic, va asteptam spre incurajarea noastra pe siteul http://stiri-sportive.com/