marți, 30 septembrie 2008

Britney Spears in turneu

Britney Spears revine puternic in lumea buna a vedetelor. Dupa multiplele probleme psihice tratate in clinicile americane, Britney Spears arata suficienta forta pentru a reveni la succesul care a consacrat-o.
Intr-un interviu acordat postului newyorkez Z100, Britney Spears a spus ca va promova noul sau album "Circus" , anul viitor, printr-un nou turneu international, la cinci ani distanta fata de ultimul.
"Circus" va fi lansat chiar de ziua artistei, pe 2 decembrie, cand va implini 27 de ani.
Ultimul album, "Blackout" nu a beneficiat de o promovare asemanatoare, vedeta cantand in mai multe cluburi din sudul Californiei.



sâmbătă, 27 septembrie 2008

Mariah Carey

Mariah Carey - supranumita si diva octavei de sus - spargerecordurile de incasari cu noul album, un single care se catara cu viteza luminii in fruntea celor mai multe chart-uri mondiale si un... nou sot (actorul si producatorul Nick Cannon, cu care s-a casatorit pe 30 aprilie 2008), Mariah Carey revine mai proaspata ca oricand si ne propune sa o ... atingem. Atunci cand cineva doreste sa vorbeasca despre Mariah Carey, realmente nu stie de unde sa porneasca... sa enumere cele 11 albume personale care au scris pagini intregi de istorie, celelalte 4 care cuprind greatest mixt si remixuri, nenumaratele single-uri care ramana sa ramana in top chiar dupa ani de zile, sa se refere la multimea de cantarete tinere care se straduiesc sa o imite fara succes sau sa vorbeasca despre infatisarea ei divina si despre vocea ei cuceritoare, care ajunge pana la doua octave mai sus decat octava unei soprane de rand? Cu siguranta toate cele de mai sus, precum si multe altele alcatuiesc 'stralucitoarea' Mariah Carey, care devasteaza totul in calea ei. Nu e deloc de mirare ca este singura femeie, si a doua artista dupa Beatles, care si-a vazut 18 cantece pe primul loc al US Billboard Hot 100 charts (piesa One Sweet Day detine si recordul de durata: timp de 16 saptamani)
Ultimul ei album, E=MC2, s-a vandut in 154.000 de exemplare inca din prima zi de aparitie, iar single-ul Touch My Body a ajuns in fruntea chart-urilor acmericane cu doua saptamani inainte de aparitie!!!

marți, 23 septembrie 2008

Nicoleta Luciu a nascut


Nicoleta Luciu a nascut un baietel intr-o clinica din Ungaria. Baietelul masoara 56 de centimetri si cantareste 3,7 kilograme.
Spre bucuria tatalui, Zsolt Csergo, important om de afaceri Ciucan, baietelul ii va purta numele.

"Nu pot sa explic in cuvinte cat de fericit sunt, am stat in fata salonului, am mers cu copilul cand l-a spalat, cand l-a imbracat, iar apoi m-am intors la Nicoleta si am asigurat-o ca cel mic este bine"

Imagini de la nasterea baietelului Nicoletei Luciu vor putea fi vazute doar la "Povestiri de noapte", in editia de joi a emisiunii.

vineri, 19 septembrie 2008

Mihaela Radulescu divorteaza



Mihaela Radulescu a hotarat sa divorteze de Elan Schwartzenberg, intr-o perioada in care divortul pare a fi un lucru firesc mai ales printre vedete.
Vedeta Antenei 1, Mihaela Radulescu, pune astfel capat unei relatii de 10 ani din care a rezultat un superb copil, Ayan, nascut la numai 3 luni dupa casatoria religioasa care a avut loc la Ierusalim.
Elan Schwartzenberg, sotul Mihaelei Radulescu, a depus zilele acestea, la Judecatoria Sectorului 1, cererea de divort. In proces se va dicuta revenirea la numele de Radulescu al Mihaelei si custodia lui Ayan.



Raluca Sandu se desparte de Medina


Raluca Sandu si Todd Medina se vor desparti luna viitoare in Statele Unite.
Mariajul Ralucai Sandu cu luptatorul american de K1 intrase intr-o prelungita criza, mai mult fiica actualului presedinte al FRF, Mircea Sandu, a fost "cuplata" de revistele de scandal de mai multe ori de cand s-a intors in Romania din State.
Fosta tenismena ce cu ani in urma a fost nevoita sa se refugieze in Statele Unite in urma unui scandal cu droguri se intorsese in tara pentru diverse afaceri, cea mai importanta fiind organizarea unor gale de lupte impreuna cu Todd Medina.
Relatia Ralucai cu Todd a durat 4 ani.

joi, 11 septembrie 2008

Hannah Montana - succes american

Succesul sitcomului musical american - Hannah Montana este unul urias. De la debutul sau din 24 martie 2006, care a avut loc la Disney Channel, au trecut 3 sezoane in care au fost filmate nu mai putin de 53 de episoade.
Succesul lui Hannah Montana a culminat cu nominalizarea la Emmy Award. Pana si guvernatorul statului Illinois, Rod Blagojewich a admis ca nu a pierdut niciun episod al sitcomului Hannah Montana.
Seria se concentreaza pe viata dubla a unei adolescente, cand ziua este o scolarita pe numele Miley Stewart (rol interpretat de Miley Cirus) iar noapte devine o faimoasa cantareata pop, chiar Hannah Montana.
Printre vedetele serialului mai gasim pe : Emily Osment, Mitchel Musso, Jason Earles iar creatia poarta semnaturile Michael Poryes, Richard Correll si Barry O`Brien.

Pentru fanii serialului articolul este completat cu cateva poze cu Hannah Montana.

Adela Popescu in " Ingerasii "

Adela Popescu va debuta intr-o noua productie Acasa TV , luni , 15 septembrie. In acest rol, Adela Popescu este mama a doi copii rasfatati iar filmu se invarteste in jurul problemelor de serviciu.
Pe langa Adela Popescu, serialul "Ingerasii" mai beneficiaza de cateva nume mari:
Ioan Isaiu (babysitter), Razvan Fodor, Dana Rogoz, Mihai Petre, Marian Ralea, Pavel Bartos, Vlad Radescu, Rodica Negre si Rodica Popescu Bitanescu.












miercuri, 10 septembrie 2008

Victoria Beckham a lansat propria linie de vestimentatie


Victoria Beckham a lansat prima sa colectie de moda inspirata in totalitate din stilul sau personal. Victoria Beckam a reusit astfel sa-si indeplineasca un vis, acela de designer vestimentar.
Cu aceasta ocazie, Victoria a prezentat un nou look. O tunsoare foarte scurta care accentueaza mimica extrem de serioasa a fetei dar o intinereste intr-o oarecare masura pe vedeta.







marți, 9 septembrie 2008

Mihai Traistariu vedeta in serial

Mihai Traistariu isi incearca calitatile si in viata de actor.
El va debuta in aceasta toamna intr-o productie a trustului MediaPro, rol in care va interpreta rolul unei vedete care are o aventura cu sotia unui om de afaceri din Bucuresti.
Calitatile lui Mihai Traistariu ca actor le puteti urmari la ProTV in serialul "Vine Politia".






luni, 8 septembrie 2008

Britney Spears premiata la MTV Video Music Awards

Britney Spears a obtinut 3 premii MTV Video Music Awards la Los Angeles :
- cel mai bun videoclip al unei cântăreţe
- cel mai bun videoclip pop
- videoclipul anului - Piece of Me

Britney Spears se afla la primele premii MTV Video Music Awards dupa alte 16 nominalizari.

"Mulţumesc lui Dumnezeu pentru această binecuvântare, mulţumesc familiei şi minunaţilor mei băieţi care m-au inspirat în fiecare zi şi le mulţumesc fanilor", a spus Britney Spears lasand impresia ca a trecut peste problemele avute.








Alte articole si poze despre Britney Spears:

Poze Britney Spears

BRITNEY SPEARS - Break the Ice

Poze Britney Spears 2


marți, 2 septembrie 2008

Amanda Harrington

Putem trece peste problemele pe care le face politiei britanice jucatorul lui Newcastle, Joey Barton dar nu putem trece peste superba sa prietena, Amanda Harrington.

Amanda Harrington este un frumos model britanic in varsta de 27 ani, nascuta la Liverpool.

"Imi place sa lucrez in modeling si sa fac cumparaturi, sa fac gimnastica, sa gatesc, imi place curatenia, ador sa inot. Imi place sa ma pastrez mereu in forma si iubesc iesirile cu prietenul meu".

Am aflat ce iubeste Amanda dar mai important e sa aflam cum arata.

Amanda Harrington 1Amanda Harrington 2Amanda Harrington 3Amanda Harrington 4Amanda Harrington 5