marți, 25 noiembrie 2008

Kim Cattrall topless

Kim Cattrall pozeaza topless parca vrand sa refuze realitatea inscrisa in buletinul de identitate.
Cunoscuta mai mult ca Samantha din serialul "Totul despre sex", actrita Kim Cattrall a acceptat propunerea celor de la BBC de a poza topless intr-o varianta moderna a picturii "Diana si Actaeon" a lui Tizian.

Si alte celebritati, David O Mer, Fiona Anderson, Anna Harnden, Alexandra Roy, Ursula Martinez, Gemma Rolls-Bentley, Kimberly Williams si Yulia Pykhtina, au acceptat sa pozeze cu scopul strangerii de fonduri pentru pastrarea picturii in Marea Britanie.

Fotograful actiunii "caritabile" a fost Tom Hunter, singurul fotograf ce a fost a acceptat de Nationall Galery din Londra sa prezinte o expozitie fotografica.

Kim Cattrall o zeita de 52 de ani



Ia-ti portia de sport pe Jocuri Sport !!!

sâmbătă, 15 noiembrie 2008

Andreea Balan nu e certata cu Andreea Antonescu

Andreea Balan a tinut sa detoneze o bomba ce se dorea creata in relatia sa cu Andreea Antonescu.
Invitata la emisiunea "Smen cu Ivan", ce se difuzeaza atat la ProFM cat si la MTV, Andreea Balan a tinut sa precizeze ca nu este certata sau suparata pe cealalta Andree din fosta trupa Andre, dar ca noua imagine pe care vrea sa si-o construiasca are alta directie.
“Ma mandresc ca am facut parte din Andre si nu-mi voi nega niciodata trecutul. Andreea a facut si face parte din viata mea!”, a marturisit Andreea Balan.
Micul scandal a primit viata in emisiunea lui Maruta de la ProTV acolo unde Andreea Antonescu a fost prezenta. Printre cele 10 minuni ale lui Maruta ar fi trebuit sa fie si impacarea celor doua Andree. Dar cum Andreea Balan nu a venit la emisiune i-a dat apa la moara Andreei Antonescu, care a lasat sa se inteleaga ca ea este un inger iar demonul este dincolo ...


Poze Andreea Balan




Poze Andreea Antonescu

vineri, 14 noiembrie 2008

Anca Parghel a fost internata

Anca Parghel a fost internata miercuri ca urmare a problemelor medicale de care sufera. Anca Parghel a intrat puternic in atentia publicului roman dupa ce anul trecut a lansat piesa "Brasil, Brasil", piesa cu care s-a cocotat in majoritatea topurilor.
Din pacate pentru fanii Ancai, cantareata a fost din nou internata la Elias desi eforturile medicilor in ultima perioada au fost sustinute. Prognosticul medicilor nu este deloc incurajator anuntand ca boala evolueaza intrun ritm alert.
Vivacea Anca Parghel poate va reusi sa treaca si peste acest hop dar lupta cu cancerul este o lupta grea si de durata din care de cele mai multe ori invinge boala, dar daca este cineva mai in masura sa castige batalia atunci ea este. "Nu ma opreste nimic! Simt ca sunt tanara si tot mai tanara!", declara Anca Parghel in stilul caracteristic. Desi nu-i arata, Anca Parghel are 51 de ani.

Poze Anca Parghel








Photoshop la lucru

Din ciclul "Photoshopul sa traiasca" prezint azi situatia controversatei Britney Spears care a reusit sa revina in primplanul mediei internationale.
Pentru acest lucru o intreaga echipa lucreaza in favoarea "candva" frumoasei cantarete americane. Iar cum imaginea vinde bineinteles ca specialistii in Photoshop au fost solicitati pentru a modifica imaginea lui Britney Spears in vedeta angelica.
Din pacate pentru fanii vedetei americane, in realitate Britney nu arata asa de stralucitor.


britney lucrata la photoshop & britney o vedeta stresata

joi, 13 noiembrie 2008

Poze cu vedete

Poze cu vedete internationale din muzica ! | Shakira, Britney Spears, Christina Aguiler, Danny Minogue si Shania Twain nu sunt numai niste femei senzationale dar si cantarete de prima clasa.



shania twain shakira



shania twain shakira





danny minogue





christina aguilera




christina aguilera



britney spears

luni, 3 noiembrie 2008

Vedete nemachiate


Kate Moss (34 ani) a pozat pentru un pictorial in editia americana a revistei "Vogue". Daca specialistii americani in Photoshop au infrumusetat-o pe (candva) frumoasa britanica Kate Moss sau "mama natura" mai este inca darnica cu ea, ramane sa stabiliti dumneavoastra.



kate moss in randul vedetelor nemachiate

kate moss in varianta franceza a Vogue cu mult timp in urma

Delia si Matteo se despart



Anul despartirilor continua cu una dintre vedetele romanesti. De aceasta data frumoasa cantareata Delia Matache a decis sa puna capat relatiei cu exoticul Matteo.
A fost o dragoste care a ars puternic dar repede. La inceputul relatiei dintre cei doi nimeni nu ar fi ghicit o ruptura atat de timpurie.
Principala problema in "caznicia" celor doi se pare ca sta in nemultumirea sexuala a Deliei. Problemele cuplului in pat au hotarat soarta celor doi. Evident ca nu va fi nicio problema pentru Delia si Matteo sa descopere iubiri arzatoare cat mai curand.


Superba Delia a decis sa lase cateva poze eternitatii cu frumusetea sa.