luni, 21 septembrie 2009

Ce ascunde Rihanna ?

Iat-o pe Rihanna la New York promovand o tinuta vara-toamna. O pereche de pantalonasi blug scurti care lasa sa se vada captuseala buzunarului, o vesta imblanita cu gluga dar fara maneci cu rolul de a da valoare bluzitei extrem de raruta (la material) si de finuta, care si ea lasa sa se vada ... Lantisorul, sau mai bine zis lantaoiul, are rolul de a instiinta trecatorii cu cine au de a face eventual daca doamna Rihanna isi mai pierde cunostinta, ajutata sau neajutata.

joi, 17 septembrie 2009

Prezentarea filmului "This is it" - Michael Jackson

Am pierdut un om valoros dar lumea a ramas cu valorile lui. Muzica si showurile lui Michael Jackson vor ramane pentru totdeauna precum sculpturile lui Brancusi, inventiile lui Henri Coanda sau picturile lui Nicolae Grigorescu.
Sony a inteles ca Michael Jackson reprezinta o parte importanta a muzicii universale si a acceptat sa cheltuie 60 milioane de $ pentru a realiza un film cu ultimele repetiţii ale lui Michael Jackson, cu hiturile din totdeauna si momente din viata superstarului american.
Filmul, care se va chema "This is it" va rula din 28 octombrie în majoritatea ţărilor de pe glob şi se va difuza timp de două săptămâni. Biletele vor fi puse în vânzare online începând cu 27 septembrie.

Prezentarea filmului "This is it" - Michael Jackson


miercuri, 9 septembrie 2009

Vedetele tenisului la US Open

Sunt tenismeni care isi castiga simpatia prin valoarea demonstrata pe teren si tenismeni mai mult "simpatici" decat valorosi. Viata Vedetelor a facut rost de cateva poze cu vedetele din prima categorie, vedete ce se intrec chiar in aceste zile in Statele Unite la US Open.



Andy Roddick - - Novak Djokovici


Raffa Nadal - - Guillermo Garcia-Lopez


Roger Federer

Claudia Schiffer a pozat pentru Tank

Claudia Schiffer este mai curand un fost model de succes dar care la 39 de ani, si dupa nasterea a doi copii, incearca sa revina in prim-plan. Revista Tank impusca doi iepuri dintr-un foc, prezinta o vedeta - Claudia Schiffer dar si creatiile unor alte mari vedete, vedete din industria modei. Pozele la care Viata Vedetelor a avut acces nu favorizeaza insa aceasta a doua categorie a vedetelor.

Poze cu Claudia Schiffer in Tank !

duminică, 6 septembrie 2009

Mircea Solcanu - La naiba, sa PoveStim

Mircea Solcanu este o vedeta ce a socat pentru ca este altfel decat ceilalti si asta l-a ajutat sa iasa in fata. Convingerile lui sexuale pe care le recunoaste cu nonsalanta, un lucru firesc intr-o societate normala, plus acel "la naiba" inregistrat ca pe o marca - Mircea Solcanu, il propulseaza in primplanul vedetelor media.
Profitand de popularitatea pe care o atrage, cei de la Acasa TV i-au propus realizarea unei emisiuni de mondenitati in fiecare duminica. "La naiba, sa PoveStim" va incepe pe 20 septembrie si va avea loc dupa emisiunea Cinema Acasa.
Timp de o ora va barfi alaturi de invitatii sai evenimentele mondene ce au avut loc dar si cele ce vor urma. "La naiba, sa fim celebri", "La naiba, e greu sa fii rich" sau "La naiba, sa povestim din cyberspatiu" sunt rubricile emisiunii lui Solcanu.

Poze cu Mircea Solcanu !

sâmbătă, 5 septembrie 2009

Simona Patruleasa la stirile Kanal D

Frumoasa vedeta Simona Patruleasa va reveni pe micile ecrane pentru a prezenta stirile Kanal D incepand cu 18 septembrie. Simona Patruleasa s-a facut cunoscuta la stirile sportive ale Antenei 1 dar debutul sau in televiziune l-a facut la Realitatea TV.
La Kanal D, Simona Patruleasa va prezenta principalul jurnal de stiri, cel de la ora 18,30 dar numai in zilele de vineri, sambata si duminica.
Bucurosi ca ne vom delecta din nou cu frumusetea Simonei, Viata Vedetelor va ofera cateva cu poze cu viitorul star de stiri !



Geri Halliwell si-a luat o vacanta pe yacht

Fosta vedeta a Spice Girl, Geri Halliwell si prietenul ei Henry Beckwith s-au bucurat de o vacanta pe yacht in statiunea St Jean Cap Ferrat din Franta.


Geri Halliwell stabileste ierarhiile in relatia sa cu Henry | Geri si Henry repetand pentru "Pe aripile vantului"


Geri Halliwell are nevoie de miscare | Nu-ti face griji Geli de obicei "pasarica" ramane la locul ei

Kim Kardashian se vrea insarcinata

Din punctul meu de vedere Kim Kardashian este una dintre cele mai frumoase brunete si cu siguranta zambetul ei se afla in top 3. Din pacate pentru ea trecutul nu ii este favorabil dar suntem oameni si pregatiti sa dam uitarii astfel de lucruri. Toti ne bucuram de dragoste dar e adevarat ca nu ajungem cu inregistrarile prin casele tuturor.
Mai nou, Kim Kardashian isi doreste sa devina mamica si faptul ca sora sa Kourtney Kardashian este deja insarcinata probabil ca a motivat-o si mai mult.

Ca sa va demonstrez ce spuneam la inceput despre frumusetea vedetei americane, Viata Vedetelor va prezinta cateva poze cu Kim Kardashian:

joi, 3 septembrie 2009

Lindsay Lohan nu va fi in Playboy

Zvonurile privind-o pe Lindsay Lohan au fost dezmintite. Lindsay Lohan a tinut sa precizeze ca au existat tentative ale revistei pentru barbati "Playboy" dar au fost refuzate pentru ca nu se simte pregatita.
Ofertele celor de la Playboy au plecat de la 500.000 $ si au ajuns chiar la 1 milion. Chiar si asa Lindsay Lohan este hotarata sa se dedice actoriei, ofertele pentru showul "30 Rock" parand mai tentatante decat o noua imagine sexy.

Poze cu Lindsay Lohan :

miercuri, 2 septembrie 2009

Poze cu Halle Berry

Sunt lucruri pentru care Halle Berry a muncit din greu dar a reusit. A muncit sa devina o vedeta adevarata, a muncit sa-si construiasca o familie. Acest aspect a fost poate cel mai dificil. Sprijinita de sotul sau Gabriel Aubry, Halle Berry a nascut dupa multe greutati anul trecut pe Nahla iar acum este iar insarcinata. La 43 de ani, Halle Berry s-a daruit vietii dar si viata i-a daruit.

Viata Vedetelor v-o prezinta in cateva poze pe Halle Berry, mai vechi sau mai noi.



Citeste si despre Halle Berry insarcinata !

Halle Berry insarcinata

Life & Style magazine a anuntat ca superstarul american Halle Berry va fi fericita mamica a inca unui copil. Este o veste deosebita pentru Halle Berry daca ne amintim prin cate a trecut pentru a ramane pentru prima data insarcinata. Nu mai putin de 30 de teste de sarcina negative si o procedura in vitro pana a ramas insarcinata cu prima fiica Nahla.

De data aceasta Halle Berry a apelat la o inseminare artificiala si a dat rezultate. Actrita nu a vrut sa raspunda banuielilor presei dar o sursa apropiata a confirmat ca Halle Berry este insarcinata in a 3-a luna.

Poze cu Halle Berry si Nahla !



Aici Halle Berry in mai multe poze !

marți, 1 septembrie 2009

Beyonce (live) - Dangerously in Love

The Beyonce Experience a fost cel de al doilea turneu mondial pentru diva Beyonce. A inceput la 10 aprilie 2007 si s-a incheiat dupa mai bine de 8 luni, mai exact in chiar ultima zi a anului. In tot acest timp Beyonce a sustinut 97 de concerte live. 13 in Asia, 5 in Australia, 31 in Europa, 47 in America de Nord si 1 in Africa. Mega-turneul vedetei americane a debutat la Tokyo pe stadionul Tokyo Dome iar in septembrie la Los Angeles, Beyonce l-a avut ca invitat principal pe Jay-Z, actualul sau sot.

Live in concert intr-o reprezentatie de efect !!!

Beyonce - Dangerously in Love





Christina Aguilera live in concert !
Shakira live in concert!

Poze cu Nadia Bjorlin in bikini

Nadia Bjorlin este o frumoasa actrita in varsta de 29 ani ce s-a nascut in Newport, Rhode Island. De la 7 ani Nadia Bjorlin a trait in Suedia, acolo unde este foarte apreciata fiind considerata una dintre cele mai sexy femei.
In lumea filmului Nadia Bjorlin s-a remarcat in rolul Chloe Lane din "Days of Our Lives".
Viata Vedetelor a "gasit-o" pe Nadia Bjorlin la un photoshooting foarte sexy !


Poze cu Anastacia

"Esentele tari se tin in sticlute mici" o caracterizeaza foarte bine pe micuta dar super vedeta Anastacia. Cine i-ar da 41 de ani Anastaciei? Nu stiu cum reuseste dar parca devine mai frumoasa pe zi ce trece. Anastacia prinde valoare ca si vinul de calitate, odata cu vremea .
Si ca sa va demonstrez ca am dreptate cu privire la frumusetea Anastaciei, Viata Vedetelor va prezinta cateva poze:



Citeste si despre concertul Anastaciei de la Bucuresti !

Anastacia concerteaza la Bucuresti

Vedetele care au venit in Romania sa cante ne-au obisnuit cu pretentiile lor care pentru un om normal tind spre fite. Si daca ar fi sa punem in lista pretentiile Anastaciei, care astazi "se da" in spectacol la Polivalenta, am constata ca sunt sub cele cerute de Madonna la concertul ei de saptamana trecuta.

Anastacia a cerut ca în culisele concertului pe care-l va susţine la Sala Polivalentă să îi fie puse la dispoziţie preparate vegetariene, fructe proaspete, iaurturi şi lapte dietetice, dar şi produse de patiserie şi carne . De asemenea, artista a cerut şi multe dulciuri, printre care şi budincă de ciocolată.
În materie de băuturi, Anastacia şi staff-ul său au cerut sucuri, apă plată şi minerală, energizante, bere şi vin.
În cabina sa, Anastacia a cerut în mod special lumânări cu aromă de vanilie, miere Manuka, iaurt de căpşuni şi iaurt grecesc fără grăsimi.

Anastacia va concerta la Bucuresti in cadrul turneului de promovarea a celui mai recent album "Heavy Rotation". Moscova, Madrid, Valencia, Taormina (Italia), Londra si Amsterdam sunt celelalte orase unde Anastacia va promova albumul.
Comparativ cu preturile la concertul Madonnei aici preturile sunt mai mici, poate firesc daca acceptam diferenta de imagine dintre cele doua dar nu si de voce, capitol unde Anastacia se comporta ca un BMW pe langa un Logan.

Priveste cateva poze cu Anastacia !