marți, 19 februarie 2008

Milioane pentru copiii vedetelor

Cine se poate mandri cu faptul ca imediat la nastere a "produs" deja cateva milioane de dolari? Ei bine numai copiii vedetelor. Media americana se inghesuie care mai de care sa arunce cu milioanele pentru a avea exclusivitate asupra prezentarii copiilor.

Astfel bebelusul Christinei Aguilera va primi 2 milioane de dolari.


Practica nu este o premieră pentru revista People, care a achitat patru milioane de dolari pentru fotografii în exclusivitate cu Brad Pitt şi Angelina Jolie, împreună cu fiica lor Shiloh, în 2006.


Pe de altă parte, revista People concurează şi la obţinerea exclusivităţii pentru fotografiile gemenilor lui Jennifer Lopez, în condiţiile în care aceasta urmează să îşi aducă bebeluşii pe lume în curând, potrivit site-ului www.nationalledger.com.

Site-ul precizează că Lopez ar putea cere între patru şi şase milioane de dolari pentru primele fotografii cu copiii ei, sumă pe care revista People este dispusă să o plătească, potrivit zvonurilor care circulă pe piaţă.

UPDATE 22.02.2008

Cântăreaţa americană Jennifer Lopez a născut, vineri dimineaţa, primii săi copii, un băieţel şi o fetiţă, la Spitalului universitar North Shore, din Long Island, SUA.

După mai multe alarme false din decursul ultimelor săptămâni, bebeluşii s-au născut, vineri dimineaţă, la Spitalul universitar North Shore din Long Island, potrivit managerului instituţiei, Simon Fields, informează eonline.com.

Aceşti gemeni sunt primii copii ai divei latino. Tatăl bebeluşilor, Mark Anthony, mai are trei copii dintr-o căsătorie anterioară.

0 comentarii: