marți, 1 septembrie 2009

Anastacia concerteaza la Bucuresti

Vedetele care au venit in Romania sa cante ne-au obisnuit cu pretentiile lor care pentru un om normal tind spre fite. Si daca ar fi sa punem in lista pretentiile Anastaciei, care astazi "se da" in spectacol la Polivalenta, am constata ca sunt sub cele cerute de Madonna la concertul ei de saptamana trecuta.

Anastacia a cerut ca în culisele concertului pe care-l va susţine la Sala Polivalentă să îi fie puse la dispoziţie preparate vegetariene, fructe proaspete, iaurturi şi lapte dietetice, dar şi produse de patiserie şi carne . De asemenea, artista a cerut şi multe dulciuri, printre care şi budincă de ciocolată.
În materie de băuturi, Anastacia şi staff-ul său au cerut sucuri, apă plată şi minerală, energizante, bere şi vin.
În cabina sa, Anastacia a cerut în mod special lumânări cu aromă de vanilie, miere Manuka, iaurt de căpşuni şi iaurt grecesc fără grăsimi.

Anastacia va concerta la Bucuresti in cadrul turneului de promovarea a celui mai recent album "Heavy Rotation". Moscova, Madrid, Valencia, Taormina (Italia), Londra si Amsterdam sunt celelalte orase unde Anastacia va promova albumul.
Comparativ cu preturile la concertul Madonnei aici preturile sunt mai mici, poate firesc daca acceptam diferenta de imagine dintre cele doua dar nu si de voce, capitol unde Anastacia se comporta ca un BMW pe langa un Logan.

Priveste cateva poze cu Anastacia !

0 comentarii: