marți, 4 martie 2008

Poze Christina Aguilera

Christina María Aguilera, născută pe data de 18 decembrie 1980, este o cântăreaţă pop şi o compozitoare din America. S-a născut în Staten Island, New York.


Aguilera a devenit cunoscută după lansarea albumului său de debut :"Christina Aguilera" (1999), care a fost un succes critic şi comercial.


Pe data de 15 martie 1990, Christina Aguilera a apărut la emisiunea Star Search, cântând melodia A Sunday Kind of Love, originală a Ettei James, dar a pierdut competiţia. La puţin timp după eşecul de la Star Search, Aguilera s-a reîntors acasă, în Pittsburgh, unde a apărut pe postul local KDKA-TV, la emisiunea Wake Up with Larry Richert , cântând aceeaşi melodie. Oamenii au remarcat că la vârsta de 10 ani, Christina Aguilera avea o voce care suna la 20 de ani.


La vârsta de şaptesprezece ani, Christina Aguilera a reprezentat S.U.A. în cadrul festivalul internaţional Cerbul de Aur. Ea a cântat două melodii ale unor renumite cântăreţe din America:Sheryl Crow şi Diana Ross. Aguilera nu a câştigat nici un premiu la acest festival.

0 comentarii: