joi, 30 octombrie 2008

Regulile Madonnei in casnicie

Religia Kabbalah sau aerele de vedeta au transformat-o pe Madonna intr-o posesoare de sclav pe numele sau Guy Ritchie ?
Fitele Madonnei au fost suportate de Guy timp de 8 ani dar ultimii doi au fost un adevarat chin pentru acesta. O incercare de rezolvare a problemelor de cuplu i-a condus pe cei doi la un consilier pe probleme maritale care in loc sa "demineze" situatia mai mult a turnat exploziv in relatie.
Solutia consilierului marital consta in impunerea unui regulament de cuplu ce se axa pe o viata sexuala mai intensa si mai variata dar in special pe multumirea capriciilor vedetei de sex feminin.


Regulile Madonnei pentru sotul ei, Guy Ritchie

1. Guy trebuie sa o multumeasca pe Madonna emotional si spiritual
2. Guy trebuie sa-si aloce timp pentru a citi texte Kabbalah alaturi de sotie
3. Guy trebuie sa rezolve conflictele in mod constructiv
4. Guy nu are voie sa tipe la Madonna, ci sa spuna calm: "Inteleg ca faptele mele te-au suparat, asa ca te rog sa ma ajuti sa rezolvam asta impreuna"
5. Trebuie sa ne facem timp pentru sex
6. Sexul nu este un instrument de lupta
7. Guy si Madonna trebuie sa-si aloce timp pentru a-si dezvolta expresivitatea sexuala.



De curand, Madonna si Guy Ritchie au decis sa incheie definitiv relatia, lucru care cu siguranta nu o va afecta pe Madonna care traieste deja o poveste de dragoste in bratele unui cunoscut sportiv.

luni, 27 octombrie 2008

Miley Cirus indragostita

Miley Cirus, vedeta din Hannah Montana, este foarte indragostita de Justin Gaston, un model si aspirant la cariera muzicala. Din pacate pentru tanara vedeta acest lucru nu este vazut cu ochi buni de catre tatal sau, cantaretul Billy Ray.
Billy Ray nu ar dori sa-i interzica intalnirile cu Justin dar considera ca Miley trebuie sa fie foarte atenta acum cand se afla in cea mai buna perioada a carierei sale.
"Miley poate avea o cariera uimitoare dar se poate termina oricand daca va face greseli stupide", spune Billy.



Justin Gaston, noul iubit al Miley Cirus

vineri, 24 octombrie 2008

Luminita Anghel are blog

"Nu sunt un artist, nu sunt un politician, sunt un om", acestea sunt gandurile cu care ne primeste pe blogul personal Luminita Anghel, blog lansat de doar 3 zile.

Am devenit si eu unul dintre ei. Cu tot respectul fata de colegii mei, din politica, nu imi place ca suntem bagati in aceeasi oala. Fiecare om are o identitate proprie si personala. Nu ne poti compara. Faptul ca acum sunt in politica nu o sa ma schimbe. Stiti foarte bine: lupul isi schimba parul, da’ naravul ba!

Ei bine Luminita Anghel a intrat in politica si ramane sa vedem daca va reusi macar cat a reusit in muzica.

miercuri, 22 octombrie 2008

Heidi Klum in campanie publicitara

Heidi Klum s-a "murdarit" pe buzita superioara in cadrul campaniei publicitare realizata pentru producatorii de lapte din California. Imbracata, intr-un port traditional elvetian, topmodelul german Heidi Klum, in varsta de 35 de ani, a facut lobby printre copii sa consume acest produs natural.

Momentul ales a fost unul mai special. Pentru ca americanii celebreaza Halloweenul, Heidi a oferit copiilor ciocolata calda cu lapte, bautura oficiala a Halloweenului, si le-a citit povesti de groaza.
Alaturi de Heidi Klum si alte vedete ca Angelina Jolie, Beyonce, Britney Spears, Christina Aguilera, Kate Moss, David Beckham, Lindsay Lohan si Naomi Campbell au acceptat sa promoveze laptele in acesta campanie.

Poze cu Heidi Klum:

marți, 21 octombrie 2008

Gillian Anderson a nascut

Felix este al treilea copil al lui Gillian Anderson, actrita de succes in "Dosarele X" , al doilea impreuna cu omul de afaceri Mark Griffiths. Felix a fost nascut saptamana trecuta la un spital din Londra.
Presa americana crede ca actrita in varsta de 40 de ani s-a inspirat din piesa "The Odd Couple/ Un Cuplu Ciudat" atunci cand a ales prenumele copiilor sai: Oscar si Felix.
Gillian mai are o fiica pe care o cheama Piper dintr-o casnicie anterioara.

Tom Cruise si Suri

Tom Cruise a fost surprins de fotografi in timp ce isi plimba fetita prin New York. Pana aici totul firesc dar Tom Cruise a avut grija sa ia o patura cu el pentru a o feri pe micuta de intemperiile vremii, de unde denota ca stie sa "joace" rolul de tata.

Suri, caci asa o cheama pe micuta lui Tom Cruise, arata foarte fericita alaturi de tatal sau si jucaria preferata.

vineri, 17 octombrie 2008

Andra prezinta O-la-la

Spectacolul karaoke va debuta pe 18 octombrie la PRO TV, de la ora 20.30, in prezentarea starului muzicii usoare romanesti (si nu numai) Andra, sub acompaniamentul trupei Cardinal si vocea a doi artisti ai muzicii Aurelian Temisan si Daniel Iordachioaie.
Prima editie a emisiunii "O-la-la" va avea in lupta pentru trofeu sase concurenti. Un psiholog, o tanara - operator de relatii clienti, un agent imobiliar si un violonist se vor duela in versuri pentru victorie. Premiul este in valoare de 25.000 de lei.
Concurentii vor interpreta in stil karaoke melodii vechi ce vor ramane pentru totdeauna hituri iar implicarea Andrei in prezentarea emisiunii poate fi garantia reusitei.

joi, 16 octombrie 2008

American Music Awards 2008 - nominalizari


American Music Awards isi nominalizeaza vedetele. In acest an cea mai nominalizata s-a dovedit a fi cantareata Alicia Keys. Cu cate patru nominalizari vin din spate doua trupe rock, Coldplay si Eagles.
Odata cu aceasta editie a American Music Awards, ce se va desfasura la Los Angeles pe 23 noiembrie 2008, se va renunta la metoda prin care cumparatorii de albume hotarau castigatoarea. De acum votul online va avea ultimul cuvant.







miercuri, 15 octombrie 2008

Mihaela Radulescu si Dani Otil


Zvonul conform caruia Mihaela Radulescu, proaspat divortata de Elan Schwartzenberg, are o relatie cu Dani Otil s-a adeverit. Vedeta Antenei 1 a recunoscut ca relatia ei cu Dani Otil nu este de ieri de azi ci de mai multe luni.
Mihaela Radulescu a declarat ca nu a avut in intentie niciodata sa ascunda relatia dar ca asa a simtit firesc sa nu se expuna prea mult din bun simt fata de oamenii apropiati.
Vivacele prezentator al emisiunii de dimineata de la Antena 1 s-a dovedit un adevarat Casanova in cucerirea uneia dintre cele mai sexy si frumoase vedete din Romania.
Dani Otil prezinta matinalul "Neata cu Razvan si Dani" alaturi de Razvan Simion.

Copiii au de acum jocurile lor. Aici sunt jocuri de copii

joi, 9 octombrie 2008

Adela Popescu - 22 de ani !


Adela Popescu a implinit 22 de ani si ca o vedeta a sarbatorit in cantonament ... pardon, pe platourile de filmare, alaturi de colegii din serialul " Ingerasii ".
Este pentru al treilea an consecutiv cand Adela Popescu isi sacrifica momentele personale pentru cariera. In 2006 evenimentul s-a produs in timpul filmarilor la " Numai iubirea " iar anul trecut pe platourile filmului " Weekend cu mama ".
Viata vedetelor ii ureaza Adelei - La Multi Ani si succese nelimitate in cariera !

miercuri, 8 octombrie 2008

For Love ?

Courtney Love a dat-o din lac in put. Mai precis de la o Courtney Love grasuta la una extrem de slaba, asa cum de curand a fost fotografiata la plaja.Disperata de dimensiunile pe care le luase, Courtney Love a apelat la un inel intragastric, iar efectele le puteti analiza singuri comparand cele doua poze.

luni, 6 octombrie 2008

Jennifer Aniston in The Break-Up 2


Jennifer Aniston a primit o oferta imposibil de refuzat pentru a juca in a doua parte a comediei romantice The Break-Up.
Dar pe langa cele 20 milioane de $ pe care ii va primi daca va filma
The Break-Up va trebui sa accepte ca partener de film pe fostul sau iubit Vince Vaughn.
De la relatia cu Vince Vaughn, care a continuat chiar si dupa terminarea filmarilor pana in decembrie 2006, Jennifer Aniston a mai "relationat" cu Paul Sculfor, Gerard Butler si John Mayer.


Poze cu Jennifer Aniston si Vince Vaughn


duminică, 5 octombrie 2008

Poze si versuri Blaxy Girls

Blaxy Girls este o trupa noua ce a intrat direct in topuri cu melodia „If you feel my love”.
Rucsy, Amalia, Cristina, Ana si Gela vor lansa primul album in aceasta toamna care va cuprinde 10 piese si bineinteles piesa de rezistenta „If you feel my love”, ale caror versuri in limba romana le postam la finalul articolului. Varianta in limba romana a fost lansata in luna septembrie la doua luni dupa varianta in limba engleza.
De mentionat ca fiecare dintre cele 5 fete de la Blaxy Girls stiu sa cante la un instrument, Rucsy Iliescu – voce si chitara, Cristina Marinescu -chitara bas, Gabriela Marinescu (Gela) - tobe, Amalia-chitara solo si Ana - clape.
Blaxy Girls s-a infiintat exact acum un an sub indrumarea lui Costi Ionita care a descoperit-o mai intai pe Rucsy.

Versuri If you feel my love - varianta in romana

Dacă vrei să-mi minţi
Dacă te vei vedea cândva
Nu veni înapoi să-mi plângi
Pentru că ai mers prea departe x2

Dacă-mi simţi iubirea,
Poţi să-mi auzi gândurile?
Poţi simţi totul?
Şi dacă-mi auzi gândurile,
Poţi să-mi hrăneşti sufletul?
Poţi să-l şi salvezi?


Nu de care am nevoie
Să stau înalt pe picioare (să fiu mândră, de fapt)
Nu-i nevoie să ai succes
Simţi ura care fuge la tine?
Poţi s-o simţi şi tu?

Dacă vrei să-mi minţi,
Trebuie să te răzgândeşti
Joacă-ţi jocurile, fi cu nătângii tăi,
Va fi chiar bine
Dacă vei vedea cândva
Cum eşti cu adevărat
Nu veni înapoi la mine să-mi plângi
Pentru că ai mers prea departe x2

Dacă vrei să fi cu mine
Dacă vrei să fi cu mine
Dacă vrei să fi cu mine
Baby
Trebuie să fi cum vreau eu
Trebuie să fi cum vreau eu
Trebuie să fi cum vreau eu
Baby

Dacă vrei să-mi minţi
Dacă te vei vedea cândva
Nu veni înapoi să-mi plângi
Pentru că ai mers prea departe x2

Dacă-mi simţi iubirea,
Poţi să-mi auzi gândurile?
Poţi simţi totul?
Şi dacă-mi auzi gândurile,
Poţi să-mi hrăneşti sufletul?
Poţi să-l şi salvezi?

Nu de care am nevoie
Să stau înalt pe picioare (să fiu mândră, de fapt)
Nu-i nevoie să ai succes
Simţi ura care fuge la tine?
Poţi s-o simţi şi tu?

Dacă vrei să-mi minţi,
Trebuie să te răzgândeşti
Joacă-ţi jocurile, fi cu nătângii tăi,
Va fi chiar bine
Dacă vei vedea cândva
Cum eşti cu adevărat
Nu veni înapoi la mine să-mi plângi
Pentru că ai mers prea departe x2

Dacă vrei să fi cu mine
Dacă vrei să fi cu mine
Dacă vrei să fi cu mine
Baby
Trebuie să fi cum vreau eu
Trebuie să fi cum vreau eu
Trebuie să fi cum vreau eu
Baby

Dacă vrei să-mi minţi,
Trebuie să te răzgândeşti
Joacă-ţi jocurile, fi cu nătângii tăi,
Va fi chiar bine
Dacă vei vedea cândva
Cum eşti cu adevărat
Nu veni înapoi la mine să-mi plângi
Pentru că aï mers prea departe x2

Tina Turner in turneu american


Tina Turner si-a inceput turneul american printr-un fenomenal concert care a avut loc la Sprint Centre din Kansas City.
Cantareata nascuta la 26 noiembrie 1939, castigatoare a opt premii Grammy, a incantat pe cei 18.000 de spectatori cu multiplele sale mari succese, cantece care de-a lungul carierei sale a facut sa vanda aproape 100 milioane de discuri.
"Typical Male", "What's Love Got To Do With It?", "Private Dancer" sau "River Deep Mountain High" au incendiar atmosfera in Sprint Centre.
Tina Turner va cuceri 36 de orase americane in acest an iar spre sfarsitul lui va poposi in Canada. Europa o va primi in cursul anului 2009.

sâmbătă, 4 octombrie 2008

Britney Sex Tape

Britney Spears se vede tarata intr-un nefericit scandal dupa relatia cu Adnan Ghalib.
Acum cand Britney Spears incerca si poate chiar reusise sa-si revina dupa problemele de depresie, droguri si alcool, va trebui sa faca fata unui alt scandal.
Deocamdata Britney spera sa poata rezolva problema prin cumpararea de la fostul sot al casetei incriminatoare, in care cei doi apar filmati pentru mai bine de doua ore in timpul unei partide de sex undeva in Mexic la inceputul anului 2008.
Adnan Ghalib nu duce lipsa de oferte pentru caseta dar se pare ca vrea mai mult. Un site pornografic este dispus sa ofere 5 milioane de Lire Sterline.
Pentru vedete sex tape-urile au devenit o moda, un mod de a se face mai cunoscute sau un joc al intereselor personale din partea celor prea apropiati.